Direktan let Beograd Moskva u septembru

Potrebna mi je cena za direktan let Beograd Moskva u septembru. Odlazak bi bio oko 15. septembra, a povratak krajem meseca. Koja je cena avionske karte i koji je red letenja? Hvala. Branislav Jovanović, Beograd

Posetilac: Branislav Jovanović, Beograd
Datum: 13.08.2019
Grupa: Avio karte

Direktan let Beograd Moskva u septembru

Poštovani gospodine Jovanoviću,

Direktan let Beograd Moskva u septembru vrše kompanije Aeroflot, Air Serbia, Red Wings... Što se tiče konkretnih datuma putovanja u septembru najpovoljnija cena POVRATNE avionske karte Beograd-Moskva-Beograd sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 34822 dinara. Avionsku kartu za Direktan let Beograd Moskva u septembru možete kupiti već sada, što Vam i preporučujemo zato što su cene avionskih karata podložne promenama. Nadamo se da će Vam let na liniji Beograd-Moskva-Beograd biti prijatan i da ćete uživati u Vašem boravku u Moskvi. Za sve dodatne informacije u vezi teme Direktan let Beograd Moskva u septembru možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Red letenja na liniji Beograd Moskva Beograd

- Odlazak iz Beograda za Moskvu:

Odlazak
Ned 15 Sep
Trajanje leta2h 50m
0:45 BEG Nikola Tesla 
Terminal: 2
2h 50m
SU 2093
Ekonomska klasa (N)
Prtljag nije uključen  
Terminal: F
4:35 SVO Sheremetyevo 

- Povratak iz Moskve za Beograd:

Povratak
Ned 29 Sep
Trajanje leta3h 5m
10:15 SVO Sheremetyevo 
Terminal: F
3h 5m
SU 2090
Ekonomska klasa (N)
Prtljag nije uključen  
Terminal: 2
12:20 BEG Nikola Tesla 


Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Rusiju (Moskvu)

Za svako putovanje u inostranstvo svojim cenjenim putnicima preporučujemo da za sebe i saputnike kupe putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete obezbediti klikom NA OVAJ LINK.